Bil | Teori

En körkortsutbildning handlar inte bara om att manövrera en bil. Lika viktigt är att ha kunskap och förståelse för trafiken. Plugga hos oss eller på distans med det senaste digitala utbildningsmaterialet i en smidig app - du bestämmer!
Teoripaketet: 1 795 kr
Individuell lektion 80 min: 1000 kr
Bokning: Kontakta oss för bokning

Teori för personbil

Innehåll och omfattning

Teorin är en otroligt viktig del genom hela körkortsutbildningen. En av de viktigaste nycklarna till en lyckad körkortsutbildning utgår från teorin. Med goda teoretiska kunskaper inom varje delmoment kommer den praktiska utbildningen gå lättare och vi anser att du kan tillsammans med att ligga i fas med teorin spara både tid och pengar på din körkortsutbildning. I samband med inskrivning hos oss väljer du det studiesätt som passar dig bäst. Digitalt, bokformat eller både och – vi har det senaste utbildningsmaterialet!

Digital utbildningsplattform

Det digitala utbildningspaketet innefattar interaktivt studiematerial där du kan läsa, lyssna, se filmer, övningar och fritt med tester online för att du ska klara ditt teoriprov. Du kommer åt den digitala plattformen elevcentralen från din mobil, dator eller surfplatta. Vårt mål är att du ska få ditt körkort så smidigt och enkelt och stöttar alltid vid behov. Därför har vi också lärarledda teoriforum och lektioner som vi planerar in efter behov och önskemål.

Individuella teorilektioner

Upplever du att du behöver ytterligare stöd med inlärningen av körkortsteorin så kan vi gå in med en trafiklärare som avsätter lektionstid enbart för dig, s.k. individuellt anpassad teori. Det innebär att du har en privatlektion med trafikläraren och därmed ges större möjlighet att greppa körkortsteorin.

Stöd vid läs- och skrivsvårigheter

För elever med läs- och skrivsvårigheter kan vi hjälpa till att ansöka om förlängd provtid eller muntligt prov.