Bil | Intensivkurs

Intensivutbildningen riktar sig till dig som vill ta ditt körkort så fort som möjligt, oavsett förkunskaper. Utbildningen planeras i samråd med dig och anpassas efter dina behov. Hör av dig så kommer vi igång. Vi är snabbaste vägen till körkortet och hjälper dig med allt som behövs.
Pris: Från 13 600 kr
Bokning: Kontakta oss för bokning
Kommande tillfällen: Startar regelbundet

Intensivkurs för personbil

Förberedelser

För att kunna påbörja utbildningen måste du ha ett godkänt körkortstillstånd. Ansökningsblanketter för körkortstillstånd skaffas hos Transportstyrelsen, klicka här.

När du har ett körkortstillstånd behöver vi förstå dina förkunskaper och kan efter det boka in både teoriprov och körprov hos Trafikverket. Notera att det ofta är en viss väntetid på uppkörningstider så planera för din intensivkurs i så god tid som möjligt. Vi har väldigt bra koll på hur vi ska gå till väga så kontakta oss så hjälper vi dig direkt.

Innehåll och omfattning

När tiderna är bokade kör vi igång efter en plan som passar just dig och genomför de obligatoriska moment som hinns med efter dina förutsättningar, med sikte på att komma så långt som möjligt under kurstiden. Det är samma moment som om du tar körkort på ett mer traditionellt sätt, bara att vi gör det i en snabbare takt. Vi lämnar inga garantier att du är helt klar för körprov efter avslutad intensivkurs.

Genom ett helt digitalt utbildningspaket så kan du plugga hur du vill, när du vill och med fördel så startar du med teorin innan vi börjar med den praktiska delen för att allt ska bli tidseffektivt. Teorin låses upp i samband med att hela kursen betalas, alternativt ifall du betalar för teorin i förväg för att komma igång tidigare.

Kursstart

Utbildningsstarten anpassas efter dina önskemål och planeras i samråd med dig. När vi bokar utbildningen får du ett schema anpassat efter dina önskemål, i den mån vi kan tillgodose dessa. Håll i åtanke att en viss flexibilitet kring körtider kommer att behövas från ditt håll, då vi bara kan utgå från de tider som finns lediga i vårt schema under kursperioden. Kontakta oss för mer information.

Boende

Vi kan i dagsläget inte erbjuda boende i samband med din intensivutbildning hos oss, detta är något du behöver ombesörja själv.