Ny tillfällig lokal för Riskettan och Handledarkursen!

För att göra våra kurser ännu säkrare ur ett covidperspektiv har vi valt att flytta våra kommande kurser till en konferenslokal vi hyr av Wine Mechanics i Gamlestaden. Detta är en tillfällig lösning — allt eftersom Sverige rör sig närmare vaccinationsmålet kommer vi att kunna återgå till att hålla kurser i våra lokaler vid Norra Gubberogatan igen, och slutligen kunna återgå till att ha fulla grupper på 16 respektive 20 deltagare snarare än 7 igen. Det ser vi fram emot!

Hur hittar man till Wine Mechanics?

Enklast är att ta spårvagn eller pendeltåg till Gamlestaden station och promenera de ~5 minuter det tar att ta sig till Wine Mechanics.

Det är i vanlig ordning väldigt viktigt att man kommer i tid till kurserna, i synnerhet nu när vi inte kommer att ha vår reguljära reception på plats.

Betalning behöver ske före kursstart: Enklast är att göra detta via Swish 123 227 84 30. Kostnaden för Riskettan är 695:-, kostnaden för Handledarkursen är 595:-

Vi är väldigt glada över att få hyra dessa lokaler och känna att vi gör vårt för säkrare sammankomster, och hoppas att ni kommer att trivas trots att vi inte är i våra egna lokaler!

Johannes är redo för Riskettan!

Ni är varmt välkomna på kurs med oss 🙂